Med Aroma healingsmassage opnår du velvære og afslapning​

Jeg tilbyder blid og intuitiv healingsmassage med uparfumeret luksusmassageolie til healende og afspændende musik. På denne måde opnår du optimal velvære og afslapning i hele kroppen.

Som terapeut og healer holder jeg til i Oure nær Svendborg, Odense og Nyborg, men behandler klienter fra hele Fyn med min healingsmassage. For en god ordens skyld skal det nævnes, at jeg ikke tilbyder intim massage.

Hvad er healingsmassage?

Healingsmassage er en behandling, som skaber flow og giver ny energi til krop og sind. Derudover virker denne form for massage opløftende og er synonym med ren afspænding. Blide bevægelser og velduftende aromatisk olie danner en unik kombination, som hjælper dig til at opnå en følelse af indre ro og glæde.

Healingsmassage er intuitiv på den måde, at den er individuel fra gang til gang og varierer fra person til person. Den tilpasses klientens behov og herfra arbejdes der ud fra at skabe afslapning og balance samt samle kroppens sind og sjæl. Det sænker dine stresshormoner og afbalancerer dit nervesystem. Jeg anvender forskellige olier, der virker dybt ind i kroppen.​ Olien er parfumeret og er let at vaske ud af tøjet samt lagener.

Ring for at bestille tid eller høre mere om healingsmassage

Ønsker du at høre mere om healingsmassage eller vil du gerne bestille en tid? Så skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål ang. Priser på klippekort, behandlingsformer og meget mere.

Book online  Ring til mig

Eller send en e-mail til: vibeke@nylivsenergi.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Jeg tilbyder blandt andet også tarmskyldning og Kranio-Sakral terapi.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Solvænget 5, 5883 Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.30 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Jeg tager forbehold for ​ændringer i mine åbningstider.