Med Aroma healingsmassage opnår du velvære og afslapning​

Jeg tilbyder blid og intuitiv healingsmassage med Luksus massage olie til healende og afspændende musik. På denne måde opnår du optimal velvære og afslapning i hele kroppen.

Som terapeut og healer holder jeg til i Oure nær Svendborg, Odense og Nyborg, men behandler klienter fra hele Fyn med min healingsmassage. For en god ordens skyld skal det nævnes, at jeg ikke tilbyder intim massage.

Hvad er healingsmassage?

Healingsmassage er en behandling, som skaber flow og giver ny energi til krop og sind. Derudover virker denne form for massage opløftende og er synonym med ren afspænding. Blide bevægelser og velduftende aromatisk olie danner en unik kombination, som hjælper dig til at opnå en følelse af indre ro og glæde.

Healingsmassage er intuitiv på den måde, at den er individuel fra gang til gang og varierer fra person til person. Den tilpasses klientens behov og herfra arbejdes der ud fra at skabe afslapning og balance samt samle kroppens sind og sjæl. Det sænker dine stresshormoner og afbalancerer dit nervesystem. Jeg anvender forskellige olier, der virker dybt ind i kroppen.​

Ring for at bestille tid eller høre mere om healingsmassage

Ønsker du at høre mere om healingsmassage eller vil du gerne bestille en tid? Så skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål ang. Priser på klippekort, behandlingsformer og meget mere.

Bestil en tid ved at klikke på ”Book online” knappen, ring til mig på telefon:

22 77 63 53 eller send en e-mail til: vibeke@nylivsenergi.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​Velkommen til et rum af tillid, ​ro og tryghed

Fredelige og rolige omgivelser

​Hos Ny Livs Energi ApS tilbyder jeg helhedsbehandlinger, hvor der lyttes til dig og dine behov.

​Føl dig hjemme i egen krop og opnå indre ro og glæde i et rum af tillid, ro og tryghed.​​