Bindevævsmassage

er udviklet af Stanley Rosenberg og er en blid massage med meget lette berøringer af bindevævet samt lette tryk på triggerpoints og langs med meridianbaner i kroppen.

Rosenberg Teknik kan løsne bindevævet generelt i kroppen

  • ​Øge bevægeligheden i arvæv og bindevæv
  • Forbedre vejrtrækningen
  • Forbedre holdningen
  • Forbedre fleksibiliteten i bevægelsen

Kroppen består af 50% bindevæv

​Vores krop består af 50% bindevæv - Det er et støttende, afstivende og sammenfoldende væv og det forekommer overalt i legemet - læderhuden og underhudsvævet, omkring blodkar og nerver, i sener og ledbånd, i kapslerne omkring led og organer og iøvrigt som det grundvæv, der udfylder alle mellemrum i de øvrige væv.

Bindevæv forbinder

​Bindevæv forbinder. Bindevæv forandrer sig med tiden. Bindevæv ældes. Bindevæv kan strække sig og det kan trække sig sammen. Bindevæv påvirkes af stresshormonerne og tørrer ud og bliver hårdt. Hos mennesker som er deprimerede ser det meget anderledes ud, det bliver oppustet med ekstra væske og bliver blødt og slasket.

Arvæv er bindevæv

Arvæv er bindevæv, der indeholder flere kollagene fibre end elastinfibre - dvs. at der er dannet en fortykning af vævet. Der vil være en begrænset iltning og blodtilførsel, så kroppen har svært ved at udskille affalsstoffer, hvilket giver ømhed og indskrænket bevægelighed. Arvævet har heller ikke så nemt ved at optage vand og hvis det ikke bliver behandlet, kan det på sigt udvikle sig til et "dødt" område på kroppen.

Jeg tilbyder blandt andet også tarmskyldning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Solvænget 5, 5883 Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.30 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Jeg tager forbehold for ​ændringer i mine åbningstider.