Biodynamisk Kranio-Sakral terapi
til behandling af hjernerystelse og meget andet

Biodynamisk Kranio-Sakral terapi (på engelsk: Biodynamics, Cranial Touch eller Stillness) er en blid, respektfuld og meget dybdegående kropsterapi. Som biodynamisk Kranio-Sakral terapeut overgiver jeg mig til klientens egne raske og skabende kræfter samt selvhelbredende ressourcer ved at være lyttende og nærværende til ”The Breath of Life”. Jeg er lyttende med mine hænder og øvrige sanser – jeg mærker, om der er blokeringer eller flow i den Kranio-Sakrale rytme i dit barns krop.

​Jeg tilbyder Biodynamisk Kranio-Sakral terapi til behandling af hjernerystelse, stress, depression, uro og kropslige smerter hos børn i min klinik, Ny Livs Energi, i Oure. 

Jeg har mange klienter, der kommer fra omkringliggende byer som Odense, Svendborg, Nyborg og omegn.

Hvilke symptomer hos børn kan afhjælpes med biodynamisk Kranio-Sakral terapi?

Biodynamisk Kranio-Sakral terapi er meget velegnet til børn og babyer, og jo tidligere barnet får afhjulpet symptomerne, des bedre. Det er for at opnå en optimal udvikling af barnet.

  • Uro og søvnbesvær
  • ​Koliksymptomer
  • ​Skævheder i kraniet, nakken eller ryggen hos nyfødte og lidt større børn
  • ​Sutte- og synkeproblemer
  • ​Skæve tænder og tandstilling
  • ​Indlærings- og koncentrationsbesvær
  • ​Hovedpine
  • ​Hyperaktivitet
  • ​Muskel- og skeletproblemer

Behandling af hjernerystelse med Biodynamisk Kranio-Sakral terapi

Biodynamisk Kranio-Sakral terapi har et stort anvendelsespotentiale i forhold til behandling af hjernerystelse. I hjertet af min behandling ligger en overbevisning om, at kroppen besidder en iboende evne til at helbrede sig selv. Ved at anvende blide berøringer arbejder jeg med kroppens egne ressourcer for at fremme balance og genoprette forbindelsen mellem krop og sind. Dette er særligt effektivt i behandlingen af hjernerystelse, hvor kroppens naturlige helingsprocesser er nøglen til en fuldstændig restitution.

Biodynamisk Kranio-Sakral terapi for børn og babyer

Når jeg behandler dit barn eller din baby foregår det på barnets præmisser. Der er afsat tid til at amme og evt. skifte ble. Du må meget gerne medbringe barnets favorit legetøj, lidt mad og endelig en sutteflaske, hvis du ikke ammer. Barnet vil højst sandsynligt blive tørstig af biodynamisk Kranio-Sakral terapi-behandlingen.

Jeg gør, hvad jeg kan, for at skabe et tillidsforhold, så barnet er tryg ved mig og giver mig lov til at lægge mine hænder på sig, så arbejdet kan udføres optimalt. Behandlingen kan foregå hvor som helst i klinikken – dvs. mens du har barnet på skødet på en stol, i min sofa, liggende på briksen, evt. sammen med dig.

Jeg respekterer, hvis dit barn giver signal om, at ”nu er det nok for i dag”, eller ”nu har jeg brug for en pause”. Det er meget vigtigt ikke at overskride barnets grænser. Selve behandlingen varer max. 15-30 minutter og jeg afsætter i alt 45 minutter. Et barn responderer meget hurtigere end en voksen på biodynamisk Kranio-Sakral terapi, og derfor er behandlingstiden kortere.

Du kan finde flere spændende artikler om behandling af børn og voksne med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi HER

Skriv eller ring til mig og fortæl om dit barns symptomer

Inden du kommer med din baby eller dit barn til biodynamisk Kranio-Sakral terapi-behandling, vil jeg bede dig om at sende en e-mail, hvor du beskriver hvilke symptomer og udfordringer hos dit barn, du gerne vil have hjælp til.

Du er også velkommen til at ringe og lægge en besked på min telefonsvarer. Jeg ønsker nemlig at forberede mig så godt som muligt, f.eks. så vi undgår at snakke hen over hovedet på barnet – det er ikke ønskværdigt. Under selve behandlingen vil jeg give min fulde opmærksomhed til barnet, men forældre og evt. bedsteforældre er velkomne til at være tæt på barnet og i nærheden for at give tryghed.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Hammesbrovej 37, 5883 Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer  åbningstiderne