Alternativ behandling med lydhealing og lyssprog

Ved Ny Livs Energi finder du en alternativ behandling, der tager udgangspunkt i lydhealing og lyssprog. Vi afholder workshops, sessioner og performances i hele landet samt i et større område omkring klinikken i Oure, herunder Svendborg, Nyborg og Odense. Læs med herunder, og bliv klogere på, hvor vores spirituelle rejse med alternativ behandling tager sit udgangspunkt.

Lydia og Lucius – træd med os ind i sjælens essens

Når Vibeke Kunkel og Michael Salling, der dagligt danner par, træder ind i deres sjæls essens som Lydia & Lucius, sker der et spring i bevidstheden, og de får kontakt til en anden side af virkeligheden end på det jordiske plan.

Når Vibeke helt overgiver og hengiver sig til Lydia, der mærkes som en indre ”banken på” i Energien, begynder Lyssang og Lyssprog at pible frem. Det opstår i Nuet og opleves bl.a. som meget fint afstemt Elver og Deva energi og formidler også budskaber og lyskoder fra spirituelle guider, engle og andre dimensioner. Lyssangen er ofte en healende Glædes Energi, som aktiverer dit Indre Barn; Lyssproget rammer det sjælelige, der ellers ikke kan beskrives med ord – går ind ved rørelsen, underforstået bagom alt det andet, bagom alle lag.

Det kan også være en mere rensende lydhealing med dybe, grounding toner og frekvenser, som virker åbnende og forløsende.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Lydhealing og intuitiv musik

Når Michael helt overgiver og hengiver sig til Lucius og sætter sig ved klaveret, strømmer det ud af hans hænder med healende, kanaliseret og intuitiv musik, hvilket når lige ind i hjertekulen på modtagerne. Det kan både være meget smukke toner til dig og din sjæls healingsproces og også mere kraftfuldt og fyldt med temperament alt afhængigt af, hvad du har brug for i øjeblikket. Det er toner, der skabes i nuet og som aldrig kan gentages. De bliver skabt præcis til dig.

Lucius bruger sit klarsyn både før, under og efter musikken, så du og dit indre vil modtage beskeder i form af billeder – toner – ord – fornemmelser.

Den samlede helhed af toner, rytmer, lyssprog og sang, giver energierne en mangfoldighed af udtryk, som har en evne til at udtrykke det uudsigelige og er en helt unik behandlingsform i Lysets Favn.

Lydia & Lucius supplerer hinanden i dyb sjæls forbundethed og kærlighed til hinanden; i indbyrdes forståelse og telepati som en naturlig selvfølgelighed – De er som Lydia og Lucius virkelig i sync med hinanden, hvilket kommer dig som klient og modtager til gode. Det er lyde og frekvenser, som skabes præcis til dig og din healing. De åbner op for spændinger, blokeringer og hjælper dig med at give slip på traumer, virker både fysisk og energetisk forløsende. Lydene er umiddelbare og analyseres ikke.​

Book en tid til alternativ behandling

Lydia & Lucius kan bookes online til alternative behandlinger med lydhealing sammen eller Lydia alene. 

Ønsker du at booke Lydia & Lucius til workshops eller til performance i større forsamlinger, bedes du kontakte os på tlf. 22776353 eller via mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og du er i øvrigt velkommen til at følge os på Facebook siden Lydia&Lucius.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Hammesbrovej 37, 5883 Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer  åbningstiderne