Tilbagemeldinger fra klienter

"Jeg sover meget bedre og mere roligt om natten.​"

Jeg har fået konstateret muskelgigt og jeg kunne ikke rejse mig op uden hjælp fra hugstilling. Jeg har brugt Qigong til at genskabe kontakten med min krop, hvilket er lykkedes rigtig godt og kan nu igen rejse mig op uden problemer. Jeg sover meget bedre og mere roligt om natten. Jeg mærker en lethed i krop og sind generelt og især lige efter en Qigong session. Da der var Corona nedlukning savnede jeg virkelig meget at dyrke Qigong hos Vibeke Kunkel. Hun underviste online i perioden, men det er ikke lige mig.

Bente

"Jeg kan mærke at stativet i kroppen bliver stærkere"

Jeg har slidgigt i begge fødder og knæ og dyrkning af Qigong øger styrken i mine fødder og begge ben. Jeg kan mærke at stativet i kroppen bliver stærkere. Jeg er blevet meget opmærksom på åndedrættet og hvor meget et bevidst åndedræt kan gøre for mig, det giver mig mere energi og jeg mærker en lethed i krop og sind.

Jane

"Jeg oplever balance og indre ro efter en session Qigong"

Qigong er for mig halvanden times selvforkælelse hver onsdag med ro, fordybelse og det giver mig helt klart mere livsenergi. Jeg oplever balance og indre ro efter en session Qigong.

Dorthe

"Qigong har hjulpet mig til at opleve mere energi igen og jeg giver slip på tyngde i både krop og sind."

Jeg har været i kemo behandling og var langt nede på energi efterfølgende. Qigong har hjulpet mig til at opleve mere energi igen og jeg giver slip på tyngde i både krop og sind. Når vi laver Mindful Walking giver det mig gode minder om samvær med min bedstemor i barndommen. Jeg har også fået nogle øvelser til at afhjælpe smerter i ryg og hofte.

Nopphakao

"Jeg er blevet behandlet hos Vibeke​"

Jeg er blevet behandlet hos Vibeke ialt 4 gange. Jeg havde smerter i venstre arm og skulder og der var begrænset bevægelighed. Men det var nu egentlig ikke derfor jeg opsøgte Vibeke. Det var for at få et større mentalt overskud og for at få mere energi. Men Vibeke arbejder med hele kroppen og efter 3. behandling var smerterne i arm og skulder næsten helt væk og jeg kunne igen bevæge armen frit.

Under sidste behandling, følte jeg at min krop ikke rørte ved underlaget og jeg følte en meget behagelig form for afspænding. En time føles som 5 minutter og jeg kunne mærke hvordan kroppen led for led, gav slip og blev tungere. På et tidspunkt, da Vibeke havde givet mig behandling, hvor jeg lå på siden, følte jeg det bagefter, som om den kropshalvdel var længere, end den anden side. Vibeke´s behandlinger har givet mig fornyet livsenergi og jeg er blevet mere glad og har fået meget mere overskud. Så jeg fik lyst til at gå i gang med at male vores stue.

Tina Østergaard, Ullerslev

"Fornyet energi og fri for svimmelhed"

Jeg har været hos Ny Livs Energi af flere omgange. Første gang døjede jeg med svimmelhed, og havde prøvet rigtig mange forskellige ting for at komme svimmelheden til livs. Prøvede herefter Kranio sakral terapi hos Ny Livs energi, og det hjalp! Vibeke er rigtig dygtig, og hun formår at skabe både tryghed og nærvær, når hun behandler. Hertil så giver hun sig god tid til at lytte og sætte sig ind i de problematikker, man kommer med.


En anden fordel er, at hun arbejder med mange forskellige behandlingsmetoder, som hun kan kombinere f.eks. healing og kranio sakral terapi, det gør, at man føler, man får en helhedsbehandling.

Jeg har fået en super behandling hos en behandler, som både giver sig tid og viser tillid - og det kan tydelig mærkes, at Vibeke ønsker at gøre en forskel for andre.

Jennie Rödin

Se alle udtalelser nedenfor

Hej Vibeke


Vi siger dig mange tak for din hjælp og måde at være på.

Efter fald fra et træ, hvor min datter slår sit haleben voldsomt - tager jeg kontakt til Vibeke efter at have fået hende anbefalet af en bekendt.​

Allerede efter første behandling er der bedring, og efter anden behandling er hun smertefri.

Vibeke er også god til at tage en snak inden behandlingen, hvilket har gjort at vi fik fokus på andre ting der kunne arbejdes med under behandlingen.

Charlotte - mor til Clara på 7 år.

​Hej Vibeke

Jeg vil lige skrive til dig med en tilbagemelding på de behandlinger jeg fik ved dig før sommeren.

Min fordøjelse er blevet meget bedre, og jeg kommer næsten dagligt på toilettet. Så det er virkelig dejligt :-)

Jeg ved som behandler, at det er meget dejligt at få en tilbagemelding:-)

Jeg vender tilbage, hvis jeg mærker at det går den forkerte vej igen - tak for hjælpen :-)

De bedste hilsner

Tina S. (Zoneterapeut)​

Kære Vibeke

For næsten fem måneder siden startede mine maveproblemer p.g.a. en maveforgiftning. Jeg var forstoppet i flere måneder og var bl.a. hos dig og fik foretaget 3 tarmskylninger. Her foreskrev du mig at tage Wild Biotics i to måneder - dobbelt portion - og det har jeg gjort. Efter et langt og svært forløb (bl.a. med en koloskopi), hvor jeg har taget Movicol - og har prøvet at stoppe med det af og til - - er jeg nu endelig fremme med normal afføring uden at tage noget for det. Denne forklaring blot for at fortælle dig, at jeg er meget taknemlig over din hjælp.

Synes lige du skal vide det.

Venligst Bent Abkjer Hansen,

Anmeldelse på facebook:

En kærlig post på en regnfuld onsdag. Jeg vil i dag dele min glæde med jer andre som jeg har opnået her hos søde Vibeke.

Har i mange år gået og døjet med "colon irretable", og har følt mig som mange andre overladt til mig selv efter at lægerne på OUH opgav mig. Jeg fandt ud af, at jeg døjer med en tilbagevendende skjult forstoppelse, og vidste ikke, at det rent faktisk har været en af årsagerne til mine mange smerter.

Selv efter den første gang jeg besøgte hende, blev jeg langt klogere på min tilstand, samt at det nu har givet mig fornyet livsenergi. :-)

Jeg vil varmt anbefale Ny Livs Energi til alle, som døjer med lignende tilstande. :-)

Morten Psyhammer

Kære Vibeke

Jeg vil bare lige sige at efter min første healing hos dig, da forsvandt mine smerter i venstre arm, de havde været der i 2 år. Nu efter 2. healing er der kommet mere ro i min krop og også mere energi.

Jeg glæder mig til næste healing og ikke mindst Qigong undervisning hos dig.

Alle skulle prøve en gang healing hos Vibeke.

Mange hilsner fra

Susanne, Odense

Kære Vibeke

Tak for den fantastiske hjælp, vejledning, støtte og imødekommenhed, du har givet mig de sidste 3 måneder.

Jeg er en kvinde, der har passeret midten af 50´erne. Igennem rigtig mange år, ja faktisk helt fra barndommen, har jeg lidt af meget træg og forstoppet mave – bare blevet værre og værre. I flere år har jeg endog haft daglige smerter, da der altid har siddet noget afføring og generet i venstre side af maven. Gennem årene har jeg via min læge været igennem mange undersøgelser, men hver gang fået tilbagemeldingen, at der ikke er noget galt, så det må jeg lære at leve med.

Da jeg ville søge hjælp hos en zoneterapeut, blev jeg mødt med beskeden om, at han overhovedet ikke ville røre ved mig, før jeg havde fået tarmene renset for gammel afføring. Jeg vidste på det tidspunkt ikke, hvordan tarmskylning foregår, og var bestemt noget nervøs bare ved tanken, også lidt grænseoverskridende. Men hvad gør man ikke, når man har et så stort problem, der hele tiden påvirker ens velbefindende og psyke.

Hurra, hvor blev jeg glad allerede første gang, jeg besøgte dig - du indså med det samme, at jeg havde et stort problem. Du var ærlig og sagde, at jeg skulle have tålmodighed og nok havde behov for mindst 6-7 tarmskylninger, inden jeg rigtig kunne mærke forbedringer. Nu har jeg vist været gennem 18 tarmskylninger, og jeg er ikke færdig endnu!- pyt med det, jeg har det betydelig bedre, og jeg kan mærke fremgang efter hver behandling. Jeg glæder mig faktisk hver gang, jeg skal til tarmskylning hos dig. Du vil nok aldrig helt slippe for mine besøg !! Er sikker på, at jeg vil vedligeholde, så jeg ikke igen kommer ud i et så tilstoppet tarmsystem. Som en ekstra gevinst og til min store overraskelse har tarmskylningerne også haft stor indflydelse på min ansigtshud. Gennem de sidste år er min hud i ansigtet bare blevet mere og mere uren og grim. Efter ganske få behandlinger begyndte alle urenheder og knopper at forsvinde, og nu er den faktisk rigtig fin igen. Rigtig dejligt.

Lige fra første gang, jeg trådte ind i din klinik, følte jeg mig utrolig godt tilpas – du er meget imødekommende og omsorgsfuld – og din gode vejledning, dine gode råd samt små hjælpende ord og sætninger er til stor gavn for mig i hverdagen. Jeg er meget taknemmelig for alt det, du har gjort for mig – tusind tak, Vibeke. :)

Og til alle I andre, tag jer nu sammen og bestil en tid hos Vibeke, I vil garanteret ikke fortryde!

​B.J. Odense

Hej Vibeke.

Jeg vil bare sige tak for den gode behandling, jeg har fået hos dig.

Min mave er i bedring, og selvom den ikke er helt som den skal være endnu, så har jeg fået det MEGET bedre efter behandling hos dig.

Så mange tak for hjælpen!

Venlig hilsen

T.M. Svendborg

Kære Vibeke

Til lykke med din nye forretning i Odense. Desværre er det lidt langt

væk, men måske ses vi en dag.

Jeg vil sige dig tusinde tak for dejlige behandlinger og din positive og

smilende energi, som har været rigtig dejlig for mig.

Held og lykke i Odense.

PS. Tak for din søde fødselsdagshilsen.

Mange kærlige hilsener fra din tilfredse kunde

Kirsten​

Kære Vibeke

Nu har jeg fået min 3. og sidste tarmskylning hos dig. I denne omgang vel og mærke. For jeg vender helt sikkert tilbage :)

Som tidligere beskrevet har forløbet været interessant og positivt, ikke mindst fysisk men også psykisk.

Derudover, oplever jeg nu den største gevindst ved forløbet. Styrken og motivationen til at ændre min livsstil.

Vores samtaler om kost og livsstil, samt følelsen af at være udrenset har virkelig givet mig blod på tanden til at tage store beslutninger.

Ligeledes har jeg sat stor pris på din ukliniske, og meget medmenneskelige tilgang til mig som patient. Vi har fået vendt nogle ret personlige emner, som jeg ellers sjældent føler mig tryg ved at "belemre" andre med. Dermed sagt har forløbet også haft en vis terapeutisk effekt. Jeg er dig meget taknemlig.

Vi ses igen! :)

Mange Hilsner

Camilla

Kære Vibeke

I onsdags besøgte jeg din klinik for at få foretaget en tarmskylning. Dette gjorde jeg, da jeg i årevis har døjet med irritabel tyktarm med forstoppelse og div. andre uflatterende gener. Mine maveproblemer, er efter egen overbevisning, opstået som følge af traume med vedvarende psykisk overbelastning til følge.

Alt dette gav du dig (på mine præmisser) god tid til at sætte dig ind i inden behandlingen. Du er et åbenlyst varmt og empatisk menneske med et oprigtigt ønske om at hjælpe andre. Derfor følte jeg mig utrolig hurtigt tryg ved dig, både som menneske og som behandler. Du gav udtryk for at du delte min overbevisning om at psyke og mave har en sammenhæng, og at du ud fra dette arbejder helhedsorienteret.

Før selve behandlingen havde jeg en vis nervøsitet, men denne kom dog hurtigt til livs. Det var rart at blive udrenset, og det var ikke kun fysisk, men også psykisk at jeg følte den udrensende effekt. Efter behandlingen oplevede jeg en enorm træthed samt hovedpine, hvilket du fortalte var et normalt udrensningssymptom (for nogle). Men hvad der kom mest bag på mig, var at jeg den følgende nat havde et virvar af følelsesladede drømme. Selv følte jeg, at dette var et udrensningssymptom af psyken. En indre oprydning måske. Om det var dine healende hænder, eller afskeden med div affaldsstoffer i tarmen, der har fremkaldt denne effekt, skal jeg ikke kunne sige? Men jeg syntes virkelig at det er interessant, at min psykiske tilstand skulle få så stor en rolle i behandlingen af mine tarme. Dette er jeg meget taknemlig for!

Og for at komme tilbage til mit umiddelbare formål med behandlingen, at få styr på maven. Ja så kan jeg da også fortælle, at jeg nu på 2. dagen har ro i maven og at forstoppelsen indtil videre er kommet fuldstændig til livs. Fantastisk! Jeg oplever stadigvæk en lille smule oppustethed hen på aftenen, men det er slet ikke så slemt som det plejer. Og virkningen skal jo også lige ha lov at sætte ordenligt ind - Og nu ses vi jo til endnu en tarmskylning næste uge, så må vi jo se hvad den kan bære med sig :)

Mange forhåbningsfulde og taknemlige tanker

Camilla

Efter 2 Leverskylninger, var der bare noget, der var forkert i min krop, min mave var over oppustet og gjorde virkelig ondt. Jeg tog til lægen med det samme, som henviste mig til en kikkertundersøgelse, med over en måneds ventetid.
Min kæreste forslog mig at prøve med en tarmskylning, men jeg syntes det var noget pjat. Jeg fik det dårligere som dagene gik, og fik et hårdt område i min mave. Endelig fik jeg en tarmskylning hos Ny Livs Energi ved Vibeke Kunkel. Det var vildt hvad der kom ud, det er ikke til at beskrive, sten, gule og gulbrune trævler, klumper osv.
Min mave var sig selv igen om aftenen, og kikkertundersøgelsen blev aflyst.
Tusind tak.

Kristian Larsen

Hej Vibeke

Mange tak for info omkring Bioenergiser D-tox Spa badet. Og mange tak for i går, det var fantastisk. Jeg er meget mere klar i hovedet nu end før. Og mine døtre er helt vilde med vores nye Nature Design vandkaraffel og glas og smagen af vandet! Der blev lavet smagstest i stor stil i går. De var meget forundret over den tydelige smagsforskel. Og de er vilde med drikkeflasken.

Vi ses på torsdag ;-)

Bedste hilsner

Tina

Fornyet energi og fri for svimmelhed

Jeg har været hos Ny Livs Energi af flere omgange. Første gang døjede jeg med svimmelhed, og havde prøvet rigtig mange forskellige ting for at komme svimmelheden til livs. Prøvede herefter Kranio sakral terapi hos Ny Livs energi, og det hjalp! Vibeke er rigtig dygtig, og hun formår at skabe både tryghed og nærvær, når hun behandler. Hertil så giver hun sig god tid til at lytte og sætte sig ind i de problematikker, man kommer med.

En anden fordel er, at hun arbejder med mange forskellige behandlingsmetoder, som hun kan kombinere f.eks. healing og kranio sakral terapi, det gør, at man føler, man får en helhedsbehandling.

Jeg har fået en super behandling hos en behandler, som både giver sig tid og viser tillid - og det kan tydelig mærkes, at Vibeke ønsker at gøre en forskel for andre.

Jennie Rödin

Super service, samt hurtig levering.

Det er ik sidste gang jeg handler der....super service
Og hurtig levering.
Glæder mig til at prøve engang massage...

Anette Rasmussen

Jeg kan helt sikkert anbefale Vibeke Kunkel fra Ny livs energi. Hun yder et fantastisk stykke arbejde, og tilfredsstiller kunden. Jeg har kommet hos hende 5-6 gange, og hver gang er jeg taget fuldt tilfreds derfra uden smerter.

Hendes service er helt i top. Hun er en utrolig rar dame at snakke med, altid smilende og glad. Jeg kan varmt anbefale Ny livs energi og vil helt sikkert komme trofast fremover, når smerterne bider på.

Da jeg startede hos hende, kunne jeg ikke engang bukke mig ned for at tage strømper på. Efter een behandling var der fremskridt, da kunne jeg komme derned, dog ikke uden smerter, men de forsvandt stille og roligt efter flere behandlinger.

Første gang jeg kom hos hende, troede jeg at det var massage som der skulle til, men der er jeg blevet positivt overrasket. Behandlingen foregår ved små tryk, men da hun holder samme tryk et stykke tid, kommer smerten frem for derefter at forsvinde helt.

Så er der nogle med skavanker, så kan I roligt henvende jer hos Vibeke.

Mvh John Hansen, Odense S;

en taxachauffør med dårlig ryg, som er blevet hjulpet.

Efter 2 Leverskylninger, var der bare noget, der var forkert i min krop, min mave var over oppustet og gjorde virkelig ondt. Jeg tog til lægen med det samme, som henviste mig til en kikkertundersøgelse, med over en måneds ventetid.
Min kæreste forslog mig at prøve med en tarmskylning, men jeg syntes det var noget pjat. Jeg fik det dårligere som dagene gik, og fik et hårdt område i min mave. Endelig fik jeg en tarmskylning hos Ny Livs Energi ved Vibeke Kunkel. Det var vildt hvad der kom ud, det er ikke til at beskrive, sten, gule og gulbrune trævler, klumper osv.
Min mave var sig selv igen om aftenen, og kikkertundersøgelsen blev aflyst.
Tusind tak.

Kristian Larsen

Dygtig behandler med indlevelse, nærvær og ro.

Jeg har været på Ny Livs Energi klinikken foreløbig 3 behandlinger og jeg oplever aldeles rimelige priser, nemt at booke tider og en særdeles god service. Der er ro og nærvær, respekt og omsorg. Præcis det, man har brug for, når man søger støtte og behandling. Jeg vil bestemt fortsætte med at komme der.

Janne Wind

Kære Vibeke

Jeg er meget glad for min Circulation Pro cirkulationstræner.
Jeg bruger det udelukkende med pads på ballerne. Jeg har en sygdom, hvor der ikke kommer ilt nok rundt i muskelvævet, og jeg får derfor let liggesår. Jeg er mobil, og går lange ture hver dag, så det får jeg langt mere udbytte af, end at bruge apparater under fødderne.
Jeg synes, jeg har en effekt – ikke stor, men dog en effekt af daglig brug. Jeg tager en behandling på ½ time hver morgen.
Inden jeg købte apparatet, havde jeg hørt om en klinik i Frankrig, der bruger samme teknologi til mennesker, der har muskelsmerter i siddende stilling.

Lotte

Kære Vibeke

Jeg vil gerne sige dig tak, for den måde du modtog mig på for 14 dage siden, hvor jeg efter mange tanker og store overvejelser, mødte op i din lille klinik i Kerteminde. Det at bestille en tid, hos dig, til en tarmskylning, var noget af det mest grænseoverskridende, jeg længe har oplevet og det var med en vis uro og tilbageholdenhed, at jeg kørte mod Kerteminde.
Nu ved jeg, efter 14 dage og 2 behandlinger, at det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, allerede dagen efter første behandling, kunne jeg mærke en forandring i min krop, ikke kun i maven, men generelt i hele kroppen, jeg var noget døsig og meget tørstig, så det du skriver på din hjemmeside om, at man kan opleve en lettelse, lige når man forlader dig, men efterfølgende en træthed, er helt i overensstemmelse med hvad jeg oplevede, men trods træthed og stor tørst, så var det, det hele værd.

Da jeg i sidste uge, kørte fra Kerteminde igen, var følesen en helt anden, end første gang, jeg var let og forsat meget glad for, at jeg igen havde fået en god oplevelse og dagen efter, følte jeg ingen træthed, kun overskud og lettelse. Mit udgangspunkt og ønske for behandlingen var, at jeg ville føle mig mindre oppustet og føle mindre trang til sukker og andet usundt for min krop og nu, 14 dage efter, 3,9 kilo lettere, er min motivation for at lade blandt andet colaen stå og tænke over, hvad jeg vil byde min krop, helt i top.

Der er ingen tvivl om, at jeg vil anbefale dig til alle, der måtte have behov, ingen tvivl om, at det ER grænseoverskridende og også lidt ubehageligt, men hvis man prøver at lade være med, at tænke så meget over selve det der sker og giver sig ro, slapper af og mest af alt, følger dine anvisninger, så går alt rigtig fint og resultatet lader ikke vente på sig.

Du som menneske, skaber den ro og tryghed der skal til og det skal du have stor ros for, du er rummelig, nær, forstående og helt uden fordomme og det er netop hvad man har brug for, når man kaster sig ud i noget, der i tankerne, er så grænseoverskridende.

Tak for det Vibeke:-)

Christina​

Kære Vibeke


Det går meget bedre med Lasse nu, han er igen blevet meget mere rolig - glad og afbalanceret. Tirsdag eftermiddag og hele onsdagen havde han det rigtig dårligt og var total umulig, men torsdag morgen havde han det godt, og det har han haft lige siden smiley

Jeg vil meget gerne fortælle lidt om Lasse:

Lasse har lige siden han blev født, ville mere end han kunne. Han ville bare frem. Lasse er nu 4 år med så meget fart på, at nogle gange kan han slet ikke selv følge med i sit eget tempo. Der skal ske så mange ting på samme tid. Lasse har meget uro i sin krop, har meget svært med at sidde stille med noget i længere tid ad gangen.

Pludselig kan han også begynde at kaste med sit legetøj, eller hvad han nu lige har i hånden, slå på sin far eller mig, eller gøre noget der gør ondt. Den uro Lasse har i kroppen, og den måde han er på, giver mange konflikter, idet han får jo til tider mange skæld ud. Selvom vi har meget tålmodighed med Lasse. Han kan jo ikke gøre for det. Lasse siger selv at det prikker og stikker overalt i hans lille krop, og siger tit, at han har hovedpine, så der er jo ikke noget at sige til, at han har uro i kroppen, den lille fyr.

Lasse er også en meget kærlig og omsorgsfuld dreng, fuld af kærlighed til alle.

Jeg har længe søgt efter et eller andet, som jeg ikke selv vidste hvad var, noget der kunne hjælpe Lasse. En dag i november 2012 var jeg på café, der lå en brochure "Ny Livs Energi", den måtte jeg bare læse. Jeg ringede til Vibeke og fik en tid til Lasse. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Lasse har fået det rigtig godt - han er blevet utrolig rolig og afbalanceret. Kan sidde stille og spise - lege i længere tid med sit legetøj - sidde stille og hygge sig med at tegne og male medens vi snakker og hygger - han fortæller også hver dag hvad han har lavet i børnehaven og er blevet mere glad. Men han har stadig uroen i kroppen. Nu spørger Lasse efter hvornår han skal ud til Vibeke igen, for det prikker og stikker i hele min krop.

Kære Vibeke, tak for din fantastiske måde at være på, og din tålmodighed med Lasse, det er ikke altid lige let for dig at behandle ham, men det virker meget på Lasse, også selvom det kun er i 20 minutter.

Marlene Martinussen, Kerteminde

Hej Søde,

Jeg er dejligt afslappet nu. Jeg modtog fjernhealing af Vibeke i dag, da jeg har døjet med kvalme, svimmelhed og oppustet mave i noget tid. Under healingen oplevede jeg ro, lys og en energisøjle fra krone (hoved) til rod (haleben). Jeg fik nogle billeder og ja, har det godt igen. Er nu kun lidt træt på en afslappet måde. Det virkede som en meget smuk energi, der kom strømmende. Du er en skat. smiley

Knus Anja, Odense NV​​

Hej Vibeke.


Jeg har fået en utrolig dejlig fjern healing af Vibeke d.7/7- 2012.

Sygdom Diagnose: Jeg har en medfødt stofgifte sygdom i min lever og da jeg var 9 år fik jeg calve-perthes. Sad i kørestol et halvt år og et halvt år med krykker. Som ca. 30 årig fik jeg problemer med højre hofte, den manglede marv. Fik så noget marv i hoften. Men var ikke okay. 10 mdr. efter ny hofte. Efter en ny hofte fik jeg virkelig problemer. Glykogenose Type 3 A. sygdom har jeg også. Jeg danner for meget sukker, sukkeret bliver ikke omdannet til energi, så der ophobes alt for meget sukker i mine muskler. Det svækker mine muskler og nedsætter min styrke og udholdenhed i mine muskler. Jeg har konstante smerter i mine muskler, og væv danner jeg også for meget af. Det giver stivhed i både væv og muskler. Min balance er heller ikke for god osv.

Jeg skulle sidde eller lægge mig og modtage healing i ca. 45-60 min.

Jeg mærkede hurtigt healingen arbejde i hovedet og ned langs hovedet ned mod øret og hals, nakke i højre side. Derefter ved mine fødder i højre side og alle tæerne, undtaget lilletåen. Det bevægede sig videre over på venstre fod, hvor jeg virkeligt kunne mærke at det arbejdede i senerne og musklerne, det var behageligt og gav større bevægelighed i fødderne. Healingen kørte videre op i mine lægmuskler og de store lårmuskler, lysken, maven. Fra hjerte chakret og op efter arbejdede det virkeligt, hi, det var som om noget blev fejet væk ud af højre side og lidt hosten gav det. Jeg mærkede at healingen arbejdede flere gange samme dag og et par dage efter arbejdede det stadig 2-3 gange om dagen. Det kan jeg varmt anbefale sådan en dejlig healing. Jeg blev lidt træt umiddelbart efter healingen, derefter fik jeg en utrolig god energi, mine smerter og stivhed blev meget mindre. Sikken en energi. Dejligt.

Jeg skulle til fest samme aften og drak kun sodavand, jeg var overhovedet ikke træt og da vi kom hjem sad jeg og så film til kl. 2.30 uden at være træt! Næste morgen var jeg frisk uden mine sædvanlige morgenskavanker, og det var jeg igen mandag morgen. Jeg havde heller ikke brug for et hvil midt på dagen, som jeg plejer. Jeg kunne gå en lang tur med hunden og det endda opad en lidt stejl bakke, som plejer at volde mig problemer med at give svimmelhed.

Jeg har haft meget udrensning i dag med afføring 2 gange, hvilket heller ikke er normalt for mig.

Tusind tak Vibeke.

Knus Susanne Laursen, Vejle

Jeg er blevet behandlet hos Vibeke ialt 4 gange siden 6. marts 2012. Jeg havde smerter i venstre arm og skulder og der var begrænset bevægelighed. Men det var nu egentlig ikke derfor jeg opsøgte Vibeke. Det var for at få et større mentalt overskud og for at få mere energi. Men Vibeke arbejder med hele kroppen og efter 3. behandling var smerterne i arm og skulder næsten helt væk og jeg kunne igen bevæge armen frit. Under sidste behandling d. 20. april, følte jeg at min krop ikke rørte ved underlaget og jeg følte en meget behagelig form for afspænding. En time føles som 5 minutter og jeg kunne mærke hvordan kroppen led for led, gav slip og blev tungere. På et tidspunkt, da Vibeke havde givet mig behandling, hvor jeg lå på siden, følte jeg det bagefter, som om den kropshalvdel var længere, end den anden side. Vibeke´s behandlinger har givet mig fornyet livsenergi og jeg er blevet mere glad og har fået meget mere overskud. Så jeg fik lyst til at gå i gang med at male vores stue.

Knus Tina Østergaard, Ullerslev

Hej Vibeke

Jeg er bare så glad for at du har givet mig en behandling med healing af hele kroppen den 6. april 2012!

Jeg blev opereret for brystkræft i mit venstre bryst d. 18.3.2011 og har fået 25 strålebehandlinger i perioden d. 3.5 - 8.6. Der har siden da været et sår på mit venstre bryst, der hvor der blev lagt en kobbertråd under strålebehandlingerne, som ikke har villet hele. Nu er healingsprocessen gået i gang og der er ikke længere et åbent sår!! Mit hår var også blevet trist og tyndt, det er nu begyndt at pible frem igen. Generne i øjnene med kløe, svie og smerter efter antihormon behandlingen er også blevet meget mindre allerede umiddelbart efter din behandling.

Hilsen Karen Ravn Jensen, Vamdrup

Buster er født primo oktober 2011, og har siden hans fødsel ikke ville sove på ryggen - ikke i ret lang tid ihvertfald. Der er lavet adskillige forgæves putninger i barnevognen med ham, og med tiden indfander man sig nok bare med, at han er sådan !!! Indendøre har vi fra starten måtte ligge ham på maven, når han skulle sove.... ellers ville det ikke lykkedes..... Som mor er der ingen tvivl om, at det har været nogle hårde måneder. Den lille dreng har jo slet ikke fået sovet nok, og hans lille mave har dermed heller ikke fået den ro den skal have for at arbejde optimalt. Heldigvis har Buster nu altid været en glad dreng i sine vågne timer. Vi hørte om Kranio Sakral Terapi, og kontaktede Vibeke. Hun ville gerne se ham, og gav ham en behandling.

Buster har i alt fået to behandlinger af Vibeke, og vil sikkert have godt af endnu en, men nu ser vi lige tiden lidt an, da vi også er begyndt at give ham grød. Efter behandlingerne ved Vibeke har Buster haft en masse luft i maven som han skulle af med de efterfølgende dage. Jeg vil ikke sige, at Buster har forandret sig meget efter Vibeke´s behandlinger, men de har helt sikkert givet hans mave mere ro og væsken i øret er forsvundet, hvilket vi fik checket hos lægen før og efter 2. behandling. Det er også efter Vibeke´s behandlinger, at vi nu heldigvis har et barn, der kan sove ca. 2 timer i træk i barnevognen uden at vågne midtvejs og nærmest i søvne være ulykkelig, sådan som det ellers har været tilfældet.

Vi er glade for at vi har fået Vibeke til at se på Buster, og nu ser vi fremad og håber på endnu mere sovetid i barnevognen.

Buster´s mor Chalotte, Ringe

Hej Vibeke


Tiden flyver afsted!!! Ville da bare lige sige, at det går rigtig godt her....Buster trives, vokser og sover som han bør...Den sidste måneds tid er han blevet puttet omkring kl. 19:00 og sover så til kl. 6:00. Måske skal han lige have sin sut ved en tre tiden...men det er også okay...

Mange hilsner Buster´s mor Chalotte, Ringe

Jeg har med glæde fået behandling af Vibeke. Med hendes smilende imødekommende væsen, føler man sig straks taget godt om. Vibeke har nogle fantastiske behandler hænder, som med intuition kan hjælpe kroppen til balance og bedre flow - samtidig med at hun er lyttende til ens behov, og arbejder ud fra at efterkomme dem. Hun har en god bred vifte af kendskab til kroppen, både fysisk og mentalt, så der kan sættes ind på det hele.

Jeg kan varmt anbefale Vibeke og følte jeg gik beriget derfra, både fysisk og mentalt!

Tak - Knus Anja, Odense NV​

Jeg er en dame på 68 år, der i mange år har lidt af fibromyalgi. Jeg har i en periode på 3-4 måneder ikke kunne støtte på mit venstre ben, men efter 4 behandlinger hos Vibeke, har jeg fået det betydeligt bedre, nu kan jeg gå normalt igen. På grund af fibromyalgien har jeg også haft besvær med bevægelse i arme og hænder, til tider været følelsesløs i hænderne. Det er blevet meget bedre!

Hilsen Karen Ravn Jensen,Vamdrup​

Behandling af overarmsmuskulatur: Smerterne blev betydelig reduceret.

Behandling af iskias smerter i venstre ben og ryg: Smerterne blev reduceret, så jeg kunne gå næsten normalt.

Vand i fingrene forsvandt næsten. Velvære i kroppen

Behandling af overarmsmuskulatur og begge skuldre: Smerterne blev yderligere reduceret, så jeg kan bevæge armene "hele vejen rundt"

Behandling af overarmsmuskulatur og begge skuldre: Smerterne er så at sige væk!

Hilsen Jørgen Jensen, Vamdrup

Til Vibeke

Jeg har gået i behandling hos dig siden d. 9.11.2010. Du har hjulpet mig med følgende: Min psyke er blevet meget bedre. Jeg har fået kontakt med mine ben. Jeg har ikke smerter i halebenet. Jeg har meget mindre smerter i min nakke. Mit humør og velbefindende er fantastisk. Du har også fået fat i min seksualitet, som har været latent i mange år. Jeg er blevet hjulpet til at takcle krise over skilsmisse og fund af ny kæreste, det klarer jeg meget fint.

Jeg kan give dig min allerbedste anbefaling og jeg anbefaler dig til alle, der har ondt i krop og sjæl. Rigtig mange tak for at jeg har lært dig at kende, det betyder rigtig meget for mig. Glædelig Jul og lykkebringende Nytår.

Knus Hanne Carlsen, Odense C

Hvis du er i tvivl om du skal lægge dig på Vibekes briks og overgive dig til hendes hænder, så kan du trygt gøre det, hun har "healer hænder", det er bare så godt. Jeg har i løbet af efteråret fået både massage og Kranio-Sakral for spændinger/myoser og andre skavanker. Jeg er et "gammelt" trafikoffer og har brugt mig selv fysisk, både på arbejdsmakedet og privat, og behandlingerne har været og er stadig, en dejlig, og til tider "sureallistisk" oplevelse at overgive sig til Vibekes hænder, hun kan bare det der.

Lisbet Rosener, Odense

"Jeg har en arbejdsrelateret depression og stress. Jeg har modtaget Kranio-Sakral Terapi hos Vibeke Kunkel, ca. 1 gang om ugen siden Januar måned.

Da jeg startede hos Vibeke havde jeg det rigtig dårligt. Jeg havde spændinger, angst, kunne ikke tåle støj af nogen art, bare at fire mennesker sad og talte højt, eller hvis der var lidt høj musik, måtte jeg forlade lokalet. Jeg havde stort koncentrationsbesvær, var ked af det, var enormt træt hele tiden, kunne ikke tage mig sammen til noget som helst andet end at sidde i sofaen hele dagen lang og se tv, og jeg kunne ikke sove om natten.

Efter at have modtaget behandling hos Vibeke, har jeg fået det meget bedre. Spændingerne er væk, jeg er igen begyndt at gå ud blandt andre mennesker. Min angst er blevet mindre, jeg får ikke grædeture mere, det går også lidt bedre med at koncentrere mig og jeg har fået nogle vejrtrækningsøvelser, som gør at jeg nu kan falde i søvn og sove natten igennem. Jeg har stadig problemer med støj, det er dog blevet lidt bedre.

Jeg synes at det er utroligt dejligt og afstressende at få behandlinger hos Vibeke og vil klart anbefale andre at prøve Kranio-Sakral Terapi."

Mvh. Ninna Lehmann, Odense C

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Hammesbrovej 37, 5883 Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer  åbningstiderne