Vi er Lydia & Lucius - tilsammen Performer vi i Lysets Favn​

​Vi er Lydia (Vibeke Kunkel) og Lucius (Michael Salling) og vi danner par både privat og professionelt. Vi er clairvoiante musikere, performere og terapeuter med lyden og stilheden som omdrejningspunkt.

Lydia er sanger, certificeret Qigong instruktør og har mangeårig kropsterapeutisk erfaring som bl.a. kranio-sakral terapeut (RAB) og healer med klarfølelse og er nu mere fokuseret i arbejdet med stemmen som terapeutisk værktøj  i form af lydhealing, lyssang og lyssprog. 

Lydia behandler derfor nu kun børn med biodynamisk kranio-sakral terapi og her er det netop i stilheden at det magiske skifte fra blokering til flow opstår.

Lucius er komponist, rytmisk konservatorieuddannet pianist, jazzmusiker, organist og keaboardspiller. Lucius har en særlig evne til at spille healende intuitivt, kanaliseret musik, som går lige i hjertet på tilhørerne. Han har også varme healende hænder og et skarpt klarsyn.

Vi forener vores dybe forbundethed og kærlighed til hinanden og musikken i en fælles LydPerformance, både med jazznumre, salmer, rytmisk musik og intuitivt klaver og Lyssprog.
Tilsammen Performer vi i Lysets Favn.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Hammesbrovej 37, 5883 Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer  åbningstiderne