Dyrk Qigong med Vibeke

Jeg tilbyder undervisning i en over 4000 år gammel kinesisk helse bevægelsesform - Qigong.  Måske du har set kineserne stå i parkerne og lave de samme bevægelser på tv? Det minder om Tai Chi og alligevel ikke, da Tai Chi er en serie af øvelser til brug i kampsport, som kan udøves i både meget hurtigt og meget langsomt tempo. Qigong er i familie med Tai Chi og er skabt for at skabe helse og livskraft hos udøveren.

Ordet Qigong kan deles op i Qi (Chi) og gong. Qi betyder livsenergi eller livskraft og gong står for at skabe, kultivere eller bevæge. 

Samlet betyder Qigong at skabe og bevæge livskraften rundt i systemet.

Du kan herigennem styrke din krop rent fysisk, opnå større smidighed i led og bindevæv, få mere energi, ja faktisk hjælper Qigong øvelserne også på at opleve indre ro og glæde. Du kan bruge det forebyggende som foryngende helsegymnastik og du kan bruge det som genoptræning og selvbehandling.

Qigong er mindfulness i bevægelse; du vil blive mere centreret i dig selv, vi kan også kalde det groundet, og samtidig få et bedre energetisk flow i krop og sind. Dine tanker kan blive mere fokuseret for en bedre koncentration, søvnkvaliteten øges og Qigong styrker også dit immunforsvar.

Vi arbejder med visualisering undervejs i øvelserne, med de fem elementer; ild, jord, træ, metal og vand samt yin og yang, som repræsenterer det maskuline og det feminine, mørke og lys, himmel og jord, varme og kulde, passiv og dynamisk. Sagt på en anden måde står yin og yang for modsætningerne, der bekræfter den anden. Begge dele er ligeværdige, og uundværlige for at opnå balance i sindet og kroppen.

Vi arbejder også med Qigong åndedrættet, som bringer ilt, klar og frisk Qi rundt i hele kroppen og tilfører organer og væv fornyet livsenergi.

Jeg afspiller musik til øvelserne, nogle gange er det også naturlyde som danner lydbilledet, ex. bølger eller fuglefløjt. Vi afslutter med ca. 10-15 min. mindfulness.

Regelmæssig dyrkning af Qigong fremmer din selvkærlighed (selvværd), venlighed og evne til indlevelse og empati. Dit stressniveau sænkes.

Har du lyst til at prøve Qigong med Vibeke, har du mulighed for det både i Kerteminde og i Odense C.

Du kommer bl.a. til at lære en serie, der hedder TaiChi Qigong Shibashi Set 1, som er en helseserie på 18 øvelser og udviklet af kineseren Lin Housheng.

Jeg har lært at instruere serien af min Master Vibeke Fraling, Qigong Academy og Master Fabrice Piché fra Mexico. Du kan finde mere info om TaiChi Qigong Shibashi System Her

Alle er velkomne, både yngre og ældre. Det er ikke svært at være med og du er også velkommen midt i et forløb. :-)

Vibeke Fraling - Qigong instruktør              Qigong certifikat

   

Qigong øvelser med certificeret instruktør    Qigong øvelser i den fri natur    180609-140141-3039-00                                 

Påklædning er afslappet med fri bevægelighed, husk at medbringe en vandflaske.

Betaling og tilmelding er via AOF:

Kerteminde Fysioterapi og Idrætsklinik, Skolegade 11, 5300 Kerteminde: Tirsdage kl. 18.45- 20.15

Der er gratis parkering udenfor døren.

Ny Livs Energi, Torvegade 1, 3., 5000 Odense C.: Mandage og Torsdage kl. 11.00 - 12.30

Der er gratis parkering ved SuperBrugsen i Albanigade, ellers anbefaler jeg P kælder ved ODEON.

AOF - Hunderupvej 103, 5230 Odense M.: Torsdage kl.17.00 - 18.30

Der er gratis parkering udenfor døren.

Jeg glæder mig meget til at dyrke Qigong sammen med dig!

Udtalelser fra Qigong elever:

"Vibeke Kunkel has inspired me in two classes to continue practicing Qigong. Her entusiasm and light-hearted happy manner was not only enjoyable, easy to understand and fun, it filled me with energy. I highly recommend her classes".​ Gregory Possman, International Psychic Trance Channel., USA.

"Jeg syntes at Vibeke har en rigtig fin måde at undervise i Qigong. Hun har en afslappet og kompetent tilgang til undervisningen". Ernst, Odense.

"Det var godt å bli inspireret til å være tilstede i kroppen med mye bevægelser, og nær jorda. En fin metode å forbinde seg med naturen, og styrke sig selv. Jeg trenger balanse i livet mitt, og jeg vil prøve å huske noen øvelser, som jeg kan gjøre hjemme. Vibeke har en behagelig og rolig måte å lære Qigong til andre. 

Takk for at du delte din passion!" Hilsen Heidi Gabrilsen, Norge.

"Jeg syntes at Vibeke Kunkel er meget flink og hun er fantastisk dygtig til at lede øvelserne i Qigong. Jeg nød det meget. Jeg er iraner og bor i Danmark.

Med lys og kærlighed". Monir

"Kære Vibeke

Tak for en fantastisk oplevelse til min første lektion nogensinde i Qigong. En dejlig følelse i kroppen og øvelserne laves i et behageligt tempo samtidig med dyb vejrtrækning. Qigong gav mig energi og balance i kroppen og ikke mindst grounding. Vibeke er en dygtig og skøn underviser, der brænder for Qigong". Birthe Lundgaard, Odense.

"I think Vibeke made a refreshing Qigong. I have practiced Qigong in 10 years, so I know how to do it". Gunhild, Norway 

Klinik i hjertet af Odense

Jeg er medlem af​

​Kontakt

​Klinik adresse​

Ny Livs Energi IVS

​Vibeke Kunkel

Registreret Alternativ Behandler

Kranio-Sakral og Colon Terapeut, Healer og Qigong instruktør

CVR. 36507209

​Åbningstider

​Mandag + torsdag kl. 13.15-18.15

​Tirsdag kl. 9-15 --- Onsdag kl. 9.30-16.30

Fredag kl. 9-15