Dyrk Qigong med Vibeke – en gammel kinesisk bevægelsesform​

Jeg tilbyder undervisning i en over 4.000 år gammel helse-bevægelsesform fra Kina – Qigong. Måske du har set kineserne stå i parkerne og lave de samme bevægelser på TV? Det minder om Tai Chi og alligevel ikke, da Tai Chi er en serie af øvelser til brug i kampsport. Qigong er i familie med Tai Chi, og er skabt for at skabe helse og livskraft hos udøveren.

Jeg er certificeret Qigong Instruktør for både børn og voksne og holder til i Odense på Fyn – jeg tilbyder dog undervisning i Qigong i Kerteminde samt Odense C og Odense M. Her er alle velkomne – både yngre og ældre. Det er ikke svært at være med, og du er også velkommen midt i et forløb.

Hvad er Qigong?

Ordet Qigong kan deles op i Qi (Chi) og gong. Qi betyder livsenergi eller livskraft, og gong står for at skabe, kultivere eller bevæge. Samlet betyder Qigong at skabe og bevæge livskraften rundt i kroppens energibaner. Du kan herigennem styrke din krop rent fysisk, opnå større smidighed i led og bindevæv samt få mere energi. Qigong-øvelserne hjælper på at opleve indre ro og glæde. Du kan bruge det forebyggende som foryngende helsegymnastik, og du kan bruge det som genoptræning og selvbehandling.

Qigong er mindfulness i bevægelse; du vil blive mere centreret i dig selv (groundet) og samtidigt få et bedre, energetisk flow i krop og sind. Dine tanker kan blive mere fokuseret for en bedre koncentration, og desuden kan din søvnkvalitet øges og dit immunforsvar styrkes samt dit stressniveau sænkes. Regelmæssig dyrkning af Qigong fremmer din selvkærlighed, selvværd, venlighed og evne til indlevelse og empati.​

Vi arbejder med elementer og åndedræt samt Yin og Yang

Ved Qigong arbejder vi med visualisering undervejs i øvelserne og de fem elementer: ild, jord, træ, metal og vand samt Yin og Yang. Yin og Yang repræsenterer det feminine og det maskuline – mørke og lys, himmel og jord, varme og kulde, passiv og dynamisk. Altså står det for modsætningerne, der bekræfter den anden. Begge dele er ligeværdige og uundværlige for at opnå balance i sindet og kroppen.

Vi arbejder også med Qigong åndedrættet, som bringer ilt, klar og frisk Qi rundt i hele kroppen, og tilfører organer og væv fornyet livsenergi. Jeg afspiller musik til øvelserne – nogle gange er det naturlyde, som danner lydbilleder af fx bølger eller fuglefløjt. Vi afslutter med ca. 10-15 minutters mindfulness.

Du kommer bl.a. til at lære en serie, der hedder Tai Chi Qigong Shibashi Set 1, som er en helseserie på 18 øvelser, der er udviklet af kineseren Lin Housheng. Jeg har lært at instruere serien af min Master Vibeke Fraling, Qigong Academy og Master Fabrice Piché fra Mexico. Du kan finde mere info om TaiChi Qigong Shibashi System her.

BørneFamilie Qigong giver glæde, nærvær og ro

Kom og leg BørneFamilie Qigong. Her er både store og små velkommen. (Fra 6 år) Også Bedsteforældre.
Vi laver sjove, lette og legende dyreøvelser som giver energi , ro og overskud.
Koncentrationsevne- og muskelstyrke øges.
Mange børn (og voksne) sidder i dag stille i mange timer med deres mobil og tablets - det kan give dårlig kropsholdning, spændinger, hovedpine og smerter i kroppen.
BørneFamilie Qigong løsner op og giver jer et lille frirum til fælles leg og glæde.

Kontakt mig gerne for at høre mere om Qigong

Har du lyst til at prøve Qigong med mig, skal du ikke tøve med at kontakte mig for at høre mere om priser, tider, serier, meditation og meget mere.

Ring til mig i dag på telefon: 22 77 63 53 eller send en e-mail til: vibeke@nylivsenergi.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Qigong certifikat    familie-qigong    børneqigong logo

   

Qigong øvelser med certificeret instruktør    Qigong øvelser i den fri natur    180609-140141-3039-00                                 

Praktisk information:

Påklædning er afslappet med fri bevægelighed, husk at medbringe en vandflaske.

Betaling og tilmelding er via AOF eller DOF Yogaskolen i Nyborg.

Vær opmærksom på at søge på dit postnummer hos AOF for at finde et hold i nærheden af dig.

TILMELD AOF HER

Undervisning via AOF uge 2 - 23, 2020

Ny Livs Energi, Torvegade 1, 3., 5000 Odense C.:

Onsdag og fredag kl. 11-12.15, hensyntagende hold

Der er gratis parkering ved SuperBrugsen i Albanigade, ved Kronprinsessegade og ellers anbefaler jeg P kælderen ved ODEON og Thomas B. Thrigesgade.


AOF - Hunderupvej 103, 5230 Odense M.:

Onsdag og fredag kl. 9.00-10.15

Torsdage kl. 17.10-18.25

Der er gratis parkering udenfor døren.

Kerteminde Fysioterapi & Idrætsklinik, Skolegade 11, 5300 Kerteminde:

Tirsdag kl. 18.45-20.15

Der er gratis parkering udenfor døren.

Undervisning via DOF Yogaskolen uge 2 - 23 2020

Stendamsgade 2, 1., 5800 Nyborg:​

Mandag kl. 10.00-11.10 og kl. 11.30-12.40

Onsdag kl. 18.30-20.00

Der er gratis parkering udenfor døren.

TILMELD VIA www.yogaundervisning.dk/qigong

Jeg glæder mig meget til at dyrke Qigong sammen med dig !

Udtalelser fra Qigong elever:

​"Vibeke Kunkel has inspired me in two classes to continue practicing Qigong. Her entusiasm and light-hearted happy manner was not only enjoyable, easy to understand and fun, it filled me with energy. I highly recommend her classes".​ Gregory Possman, International Psychic Trance Channel., USA.

"Jeg syntes at Vibeke har en rigtig fin måde at undervise i Qigong. Hun har en afslappet og kompetent tilgang til undervisningen". Ernst, Odense.

"Det var godt å bli inspireret til å være tilstede i kroppen med mye bevægelser, og nær jorda. En fin metode å forbinde seg med naturen, og styrke sig selv. Jeg trenger balanse i livet mitt, og jeg vil prøve å huske noen øvelser, som jeg kan gjøre hjemme. Vibeke har en behagelig og rolig måte å lære Qigong til andre.

Takk for at du delte din passion!" Hilsen Heidi Gabrilsen, Norge.

"Jeg syntes at Vibeke Kunkel er meget flink og hun er fantastisk dygtig til at lede øvelserne i Qigong. Jeg nød det meget. Jeg er iraner og bor i Danmark.

Med lys og kærlighed". Monir

"Kære Vibeke

Tak for en fantastisk oplevelse til min første lektion nogensinde i Qigong. En dejlig følelse i kroppen og øvelserne laves i et behageligt tempo samtidig med dyb vejrtrækning. Qigong gav mig energi og balance i kroppen og ikke mindst grounding. Vibeke er en dygtig og skøn underviser, der brænder for Qigong". Birthe Lundgaard, Odense.

"I think Vibeke made a refreshing Qigong. I have practiced Qigong in 10 years, so I know how to do it". Gunhild, Norway​

Klinik i hjertet af Odense

Jeg er medlem af​

​Kontakt

​Klinik adresse​r

Risingevej 9

5540 Ullerslev

​Torvegade 1, 2.

5000 Odense C.

Ny Livs Energi IVS

​Vibeke Kunkel

Registreret Alternativ Behandler

Kranio-Sakral og Colon Terapeut, Healer og Qigong instruktør

CVR. 36507209

​Åbningstider

​Mandag  kl. 11-18.30

​Tirsdag kl. 9 -16.30

Onsdag kl. 9 -17.30  

Torsdag kl. 9 -16.00

Fredag kl. 9 -17.30