Tarmskylning og Detox fodspa

​Tarmskylning​

​Jeg tilbyder – som den eneste behandler på Fyn - tarmskylning med det professionelle apparat Colon Hydro Terapi.

​Har du et af følgende symptomer er tarmskylning en god løsning sammen med kostvejledning:​

 • Oppustet mave
 • Irriteret tyktarm
 • Forstoppelse
 • Diarré
 • Sukkerafhængighed
 • Svamp
 • Muskel- og ledsmerter
 • Træthed
 • Hovedpine og Migræne
 • Fibromyalgi
 • Hudproblemer – uren hud

Første gang du kommer i min klinik i Oure, udfylder jeg et spørgeskema, som omhandler dine symptomer og fordøjelse. Jeg checker også op på, om du har visse sygdomme, hvor det ikke er hensigtsmæssigt for dig at få tarmskylning.

Selve behandlingen varer ca. 45 minutter, du ligger på en briks med et håndklæde og et tæppe over dig. Jeg spiller lidt behagelig afspændende musik og giver dig evt. lidt beroligende healing inden vi går i gang, hvis du er meget anspændt og nervøs. Jeg forklarer dig om fødens vej fra mund til endetarm.

Efter indføring af spekelet i din endetarm, påsætter jeg slangen til vandtilførsel og til afførringen. Det er lugtfrit og foregår i et lukket system og du kan evt. følge med ved at kigge på den gennemsigtige slange, som leder vand og afføring igennem apparatet, inden det føres videre til kloaksystemet.​

Din tyktarm bliver skyllet igennem med tempereret vand, som holder din kropstemperatur på 37 grader. Jeg masserer din mave under skylningen fortrinsvis på tyktarmen for at hælpe med til at løsne afføring og øvrige affaldsstoffer. Efter en lille halv time lukker jeg vand ind med en temperatur på 25 grader i et par minutter, hvilket yderligere løsner op. Dette gentager sig et par gange under behandlingen.​

​Slangen er opbygget således, at der hele tiden kommer vand ind i tarmen og vand med affaldstoffer ud igen, så du ikke fyldes op med for meget vand. Jeg har hele tiden et øje på at vandtrykket ligger på det rigtige niveau, så du er i sikre og trygge hænder.

Bagefter har du tid og ro til at komme på toilettet for at komme af med al vandet og evt. mere afføring. Jeg giver dig nogle øvelser, som hjælper dig til at tømme tarmen helt. Du vil herefter føle dig lettet og måske også lidt træt, så giv dig selv fri resten af dagen og drik rigeligt med vand.​

Leder du efter en klinik, der tilbyder tarmskylning på Fyn, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg behandler især mange fra Nyborg, Svendborg og Odense, men tager også gerne imod klienter fra resten af Fyn.​​

Detox Spa Bad med Bio Energiser Pro

Bioenergiser D-tox Spa systemet er en ny og revolutionerende metode til at afbalancere cellerne i kroppen.

Denne behandlingsform ved afbalancering af kroppens celler og dermed afgiftning af kroppen for affaldsstoffer, begynder nu at blive en meget anerkendt og effektiv metode til at komme i bedre form.

Systemet hjælper kroppens bioenergi i balance og sætter en effektiv afgiftningsproces i gang. Medicinsk godkendelse forudsætter, at der kan dokumenteres en effekt på behandlingen fra en uafhængig instans. I de tekniske filer, som danner grundlaget for den medicinske godkendelse af BSI slår man følgende fast fra kliniske test af apparatet.

Der er positiv respons fra 70-100% på følgende lidelser:​

 • Psoriasis
 • Eksem
 • Ødem / hævelser
 • Lymfeødemer
 • Lymfekirtel afgiftning
 • Øget blodcirkulation

Før behandling og efter 15 min. Bioenergise D-tox Spa

Derudover er der rigtig gode resultater for lidelser som fibromyalgi, migræne og allergi.

Du føler dig mere fleksibel i krop og sind efter 30 min. Detox Spa og du vil opleve at få mere energi og et større overskud - jeg anbefaler dig at booke denne behandling i forbindelse med tarmskylning for et endnu bedre resultat, men også gerne som solo behandling. Endelig er det en rigtig god tillægsbehandling til alle øvrige behandlingsformer.

Bioenergiser anbefaler 6 - 8 behandlinger i forbindelse med en afgiftningsproces, max. 2 gange ugentligt og med min. 48 timer imellem hver behandling.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Solvænget 5, 5883, Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag: 08.30 - 18.30

Tirsdag - Fredag: 08.30 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Jeg tager forbehold for ​ændringer i mine åbningstider.