SoulKey terapi – en sjælerejse der giver dig selvindsigt

Interesserer du dig for sjælekommunikation og personlig udvikling? Så kan SoulKey terapi tage dig på en spændende og lærerig sjælerejse, der fylder dig med selvindsigt og vejledning. Jeg er blandt andet healer og SoulKey terapeut, og jeg tager dig gerne med på rejsen.

Hvad er SoulKey terapi?

SoulKey terapi er en særlig form for hypnose, hvor der er fokus på din spirituelle udvikling. SoulKey terapi kan for eksempel rumme regression til et tidligere liv, til barndommen og til dine ophold på det åndelige plan mellem livene.

​Når rejsen går tilbage til tidligere liv eller til barndommen, er der fokus på, at du får forløst tidligere traumatiske oplevelser, og du kan se din udvikling samt tage dine erfaringer med dig, som du dengang høstede.

​En session kan også indeholde kontakt til nærtstående afdøde, til engle og til dine guider, hvor I kan udveksle energi og have samtaler, og du kan blive vejledt.

​I ”Livet Mellem Livene” kan du blive klogere på, hvorfor du har valgt lige netop de livsomstændigheder, som du lever med i dag. Du kan se dig selv som sjæl og dermed blive klogere på, hvad du er særlig god til, og hvad du skal lære i dette liv. Du kan også møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet – en samling af ældre, vise og vejledende sjæle.

​​

Endelig får du også energimæssig støtte og healing under SoulKey terapi.

​Kontakt mig og hør mere eller book en tid

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om SoulKey terapi, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en session. Jeg kan enten kontaktes på telefon ​22 77 63 53 eller e-mail vibeke@nylivsenergi.dk.​

Min klinik er beliggende i Oure mellem Svendborg, Odense og Nyborg på Fyn.

​Velkommen til et rum af tillid, ​ro og tryghed

Fredelige og rolige omgivelser

​Hos Ny Livs Energi ApS tilbyder jeg helhedsbehandlinger, hvor der lyttes til dig og dine behov.

​Føl dig hjemme i egen krop og opnå indre ro og glæde i et rum af tillid, ro og tryghed.​​