Hypnoseterapi – en sjælerejse der giver dig selvindsigt

Er du fascineret af sjælekommunikation og personlig udvikling? Måske kan hypnoseterapi være det næste skridt for dig. Denne terapiformer kan tage dig på en spændende og lærerig sjælerejse, der er fyldt med selvindsigt og vejledning. Som healer og SoulKey terapeut, glæder jeg mig til at byde dig velkommen på denne rejse.

Hvad er SoulKey terapi?

SoulKey terapi er en unik form for hypnose, der sætter fokus på din spirituelle udvikling. Det kan beskrives som en kombination af traditionel hypnose og hypnoseterapi, med en særlig vægt på at forstå dig selv og dit åndelige liv. Det kan inkludere regression til tidligere liv, til barndommen, og dine ophold på det åndelige plan mellem livene.

Når rejsen går tilbage til tidligere liv eller til barndommen, er der fokus på at hjælpe dig med at forløse tidligere traumatiske oplevelser. Med elementer fra hypnoseterapi, kan du også få indblik i din udvikling og tage de erfaringer med dig, som du dengang høstede.

En session kan også indeholde kontakt til nærtstående afdøde, engle, og dine guider, hvor du kan udveksle energi, have samtaler, og blive vejledt. I denne interaktion, er hypnoseterapi en kraftfuld metode til at hjælpe med at skabe en dybere forbindelse.

Hypnoseterapi giver ny energi

​I ”Livet Mellem Livene” kan du blive klogere på, hvorfor du har valgt lige netop de livsomstændigheder, som du lever med i dag. Du kan se dig selv som sjæl og dermed blive klogere på, hvad du er særlig god til, og hvad du skal lære i dette liv. Du kan også møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet – en samling af ældre, vise og vejledende sjæle.

Endelig får du også energimæssig støtte og healing under SoulKey terapi, styrket yderligere af elementer fra hypnoseterapi.

Kontakt mig og book en tid til hypnoseterapi

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om SoulKey terapi og hypnoseterapi, har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en session. Du kan kontakte mig på telefon 22 77 63 53 eller e-mail vibeke@nylivsenergi.dk.

Min klinik er beliggende i Oure mellem Svendborg, Odense og Nyborg på Fyn.

Kunne du ikke finde, hvad du ledte efter? Jeg tilbyder blandt andet også tarmskyldning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ny Livs Energi ApS

Solvænget 5, 5883, Oure

Klik her for rutevejledning

CVR: 36507209

Læs cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 77 63 53

E-mail: vibeke@nylivsenergi.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.30 - 17.30

Lørdag og søndag: Lukket

Jeg tager forbehold for ​ændringer i mine åbningstider.