Tarmskylning

​Tarmskylning, 1. behandling (fra 15 år)

Pris 900,00 DKK​

Tarmskylning, 2. behandling (fra 15 år)

Pris 800,00 DKK​

Jeg tilbyder – som den eneste behandler på Fyn - tarmskylning med det professionelle apparat Colon Hydro Terapi.

Du kan læse Morten Psyhammers beretning under fanen Cases.

Har du et af følgende symptomer er tarmskylning en god løsning sammen med kostvejledning:

 • Oppustet mave
 • Irriteret tyktarm
 • Forstoppelse
 • Diarré
 • Sukkerafhængighed
 • Svamp
 • Muskel- og ledsmerter
 • Træthed
 • Hovedpine og Migræne
 • Fibromyalgi
 • Hudproblemer – uren hud

Første gang du kommer i min klinik beder jeg dig om at udfylde et spørgeskema, som omhandler dine symptomer og fordøjelse. Jeg checker også op på, om du har visse sygdomme, hvor det ikke er hensigtsmæssigt for dig at få tarmskylning.

Selve behandlingen varer ca. 50 minutter, du ligger på en briks med et håndklæde og et tæppe over dig. Jeg spiller lidt behagelig afspændende musik og giver dig evt. lidt beroligende healing inden vi går i gang, hvis du er meget anspændt og nervøs. Jeg forklarer dig om fødens vej fra mund til endetarm. Efter indføring af spekelet i din endetarm, påsætter jeg slangen til vandtilførsel og til afførringen. Det er lugtfrit og foregår i et lukket system og du kan evt. følge med ved at kigge på den gennemsigtige slange, som leder vand og afføring igennem apparatet, inden det føres videre til kloaksystemet.

Din tyktarm bliver skyllet igennem med filtreret og tempereret vand, som holder din kropstemperatur. Jeg masserer din mave under skylningen fortrinsvis på tyktarmen for at hælpe med til at løsne afføring og øvrige affaldsstoffer. Efter en lille halv time lukker jeg vand ind med en temperatur på 25 grader i et par minutter, hvilket yderligere løsner op. Dette gentager sig et par gange under behandlingen.

Slangen er opbygget således, at der hele tiden kommer vand ind i tarmen og vand med affaldstoffer ud igen, så du ikke fyldes op med for meget vand. Jeg har hele tiden et øje på at vandtrykket ligger på det rigtige niveau, så du er i sikre og trygge hænder.

Bagefter har du tid og ro til at komme på toilettet for at komme af med al vandet og evt. mere afføring. Jeg giver dig nogle øvelser, som hjælper dig til at tømme tarmen helt. Du vil herefter føle dig lettet og måske også lidt træt, så giv dig selv fri resten af dagen og drik rigeligt med vand.

Tillægsydelser til tarmskylning:

Du har mulighed for at få hjælp til kostvejledning og information om hjælp til sundere celler og bedre immunforsvar, hvis du ønsker dette mod et tillæg på 500 kr. Jeg afsætter 50 min. til kostvejledning, som består af foldere med individuelle råd ved hjælp af pendulering. Vi taler om fødevarer og kosttilskud, der kan hjælpe dig til at opnå en bedre balance i din krop samt skabe et bedre flow i din fordøjelse.

Jeg tilbyder også at give kranio sakral terapi, Biodynamics under behandlingen for at hjælpe med afbalancering af tyktarm og solar plexus samt frigivelse af affaldsstoffer.

Elsk din lever og lev længere

Af Andreas Mortiz

I Danmark får ca. hver femte kvinde og hver tiende mand galdesten. Nogle lever uden at opdage det, mens andre får galdestensanfald. I sidstnævnte tilfælde vil man blive indlagt og få galdestenene fjernet. Men denne behandling er kun symptombehandling, det fjerner ikke den bagvedliggende årsag til sygdommen og i mange tilfælde kan det lede til andre alvorlige tilstande. De fleste voksne mennesker, der lever i den vestlige verden, og særligt de, der har kroniske sygdomme som hjertekarsygdomme, leddegigt, kræft eller diabetes, har hundrede, hvis ikke tusinder af galdesten, der blokerer deres galdeblære.


Denne bog giver en grundig redegørelse for hvilke grunde der kan være til, at galdesten i leveren og galdeblæren opstår og hvorfor disse sten er ansvarlige for de mest almindelige sygdomme, der er udbredte i verden i dag. Bogen giver læseren den nødvendige viden man skal bruge for at genkende symptomerne på galdesten, og den giver en gør-det-selv vejledning til, hvordan man smertefrit udrenser dem i ens eget hjem. Den giver også en praktisk guide til hvordan man forhindrer nye galdesten i at dukke op, således at den også kan anvendes forebyggende.
Bogen koster ca. 269 kr. + fragt i en boghandel eller helsekostbutik.

Andreas Moritz, f. 1954, er født i Tyskland og siden 1998 bosat i USA. Han er en af verdens førende forskere inden for alternativ medicinsk forskning. Han har skrevet mange bøger, der alle lærer folk at tage ansvar for eget liv og egen sygdom. På dansk er også udkommet Kræft er ikke nogen sygdom (2010).

Klinik i hjertet af Odense

Jeg er medlem af​

​Kontakt

​Klinik adresse​

Ny Livs Energi IVS

​Vibeke Kunkel

Registreret Alternativ Behandler

Kranio-Sakral og Colon Terapeut, Healer og Qigong instruktør

CVR. 36507209

​Åbningstider

​Mandag + torsdag kl. 13.15-18.15

​Tirsdag kl. 9-15 --- Onsdag kl. 9.30-16.30

Fredag kl. 9-15