Helhedsbehandling med kropsterapi

Jeg behandler børn i alle aldre og voksne ud fra en holistisk tankegang (helhedsbehandling) og arbejder med at integrere krop, sind og ånd. Det gør jeg ved at skabe flow og åbne op for din egen livskraft, så dine kropsvæsker (blod, vand, lymfe) og energien kan flyde frit og tilføre ilt og næring til alle celler og organer. Det er også vigtigt, at du kan udskille affaldsstoffer og bl.a. komme af med ophobet syre i vævet, så dine celler igen "kan ånde".

Dermed bliver du mere fleksibel i både krop og sind, hvilket igen åbner op for din evne til at lytte indad og stole på din egen indre stemme og intuition (ånd).

Du vil opleve en meget blid og nænsom behandling med dybtgående virkning på krop og sind, som hjælper dig til en følelse af indre ro og glæde.

Behandlingsforløbet indledes med en samtale og varierer afhængigt af din problemstilling. Du må påregne en reaktion efter behandlingen, hvilket umiddelbart kan føles som en forværring af dine symptomer eller som om at du har fået influenza eller skal ekstra meget på toilettet de følgende dage. Dette er kun positivt, idet behandlingen har igangsat en udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Så skal du blot have tålmodighed i processen - det bliver bedre efterfølgende.​

Klinik i hjertet af Odense

Jeg er medlem af​

​Kontakt

​Klinik adresse​r

Risingevej 9

5540 Ullerslev

​Torvegade 1, 2.

5000 Odense C.

Ny Livs Energi IVS

​Vibeke Kunkel

Registreret Alternativ Behandler

Kranio-Sakral og Colon Terapeut, Healer og Qigong instruktør

CVR. 36507209

​Åbningstider

​Mandag  kl. 11-18.30

​Tirsdag kl. 9 -16.30

Onsdag kl. 9 -17.30  

Torsdag kl. 9 -16.00

Fredag kl. 9 -17.30